.: SADRZAJ :.
Brkovi Izbacili Novi Studijski Album S Videospotovima Za Svaku Pjesmu!
Vijesti - 02.03.2020.

Zagrebačka punk wellness mašina Brkovi izbacila je novi studijski album naziva „Brkovi su da se vole“ čijih je svih devet pjesama već dobilo videospot! Svi spotovi od subote se mogu pogledati na YouTubeu, a album je od danas u podne dostupan kao besplatan download na web stranicama benda.

 

Brkovi – „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“

 

Oko godinu dana nakon albuma „Hormon sreće“ Brkovi su isporučili novi, ukupno sedmi studijski album prošlog listopada najavljen s odličnim singlovima - „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, koji je na YouTube prešao 1.2 milijuna pregleda, i „A ja ću da pijem“. Album „Brkovi su da se vole“ sadrži ukupno devet pjesama i, osim po standardno oštrim punk folk favoritima, ostat će upamćen i po činjenici da je na dan objave imao videospotove za sve pjesme. U rijetko viđenoj akciji bend je tijekom proteklog vikenda objavio sedam videospotova, što je prvi ovakav slučaj na ovdašnoj sceni.

 

Brkovi – „Draga, zapio sam djecu“

 

Osim novog albuma Brkovi su najavili u dva koncerta u Bugarskoj početkom travnja i nastup u Rijeci, a ostatak kalendara jednog od najtraženijih bendova naše regije brzo se puni, pa će uskoro biti objavljeni novi koncerti.

Rockovnik:
Galerije: SUSU @ Hard Place, Zagreb, 11.03.2020. - Bluzy Threesome @ Hard Place, Zagreb, 10.03.2020. - Fatboy Slim @ Zagrebački Velesajam, 07.03.2020. - The Mahones @ Klub Močvara, Zagreb, 01.03.2020. - Pocket Palma, Cubies @ Tvornica kulture, Zagreb, 29.02.2020. -
 

Copyright © 2006 - 2010 GROUPIE. All Rights Reserved. Sva prava pridržana. Portal powered by jura