.: SADRZAJ :.
Beth Hart @ Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Zagreb, 01.12.2018.
Najave koncerata - 10.10.2018.

Proslava 25 godina uspješne karijere

 

Jedna od najboljih pjevačica današnjice, nevjerojatna i neponovljiva Beth Hart nastupa u Zagrebu!

 

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u klubu Boogaloo-u, rock, blues i jazz pjevačica, skladateljica i glazbenica Beth Hart vraća se u Zagreb proslaviti 25 godina karijere. Dobitnica brojnih priznanja, nekoliko puta nominirana za nagradu Grammy, u karijeri je surađivala s velikim i poznatim glazbenicima, od kojih je najpoznatija dugogodišnja suradnja s Joeom Bonamassom.

 

Beth Hart će posjetiti Zagreb u okviru turneje na kojoj slavi 25 godina svoje turneje pa će publika imati prilike čuti sve njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je postala poznata.

 

U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i snažna, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda svira najžešći rock, Beth Hart, kao što smo se mogli uvjeriti nedavno na koncertu u Zagrebu, daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta jaka emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe širom svijeta zaljubljuje u nju, pa tako i hrvatska publika. Podsjećamo, prošlogodišnji koncert Beth Hart izazvao je veliki interes hrvatske publike te su ulaznice za njega bile rasprodane dva mjeseca prije koncerta.

 

Ulaznice su dostupne po cijeni od 230/260/280/330 kn preko www.ulaznice.hr

Rockovnik: Flogging Molly @ Tvornica kulture, Zagreb, 01.07.2019. -
Galerije: Laibach @ Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb, 15.06.2019. - Black Rebel Motorcycle Club, The Vacant Lot @ Tvornica kulture, Zagreb, 13.06.2019. - Black Rebel Motorcycle Club, The Vacant Lot @ Tvornica kulture, Zagreb, 13.06.2019 - The Black Lips @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 12.06.2019. - Kries @ Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb, 08.06.2019. -
 

Copyright © 2006 - 2010 GROUPIE. All Rights Reserved. Sva prava pridržana. Portal powered by jura